project ‘Uterus Mundi’: de Utrechtse baarmoeder van wereld


‎”UTERUS MUNDI – de utrechtse baarmoeder van de wereld”

Er is veel bewogen de laatste maanden. Heb jij ongetwijfeld ook mogen merken. En hoewel ik Occupy, de manifestatie die de klachten bundelt belangrijk biljf vinden tot catalogisering en bundeling van wat fout gaat, zie ik dochters- en kinderengroepen als magische bubbels ontstaan die antwoorden pogen te formuleren op een groep die van nature a-politiek en protesterend wil blijven. En hoewel ik dat eerst wou getransformeerd zien – net als jij wellicht – tot een positief creeerende groep, lijk ik zijn rol in dit evolutionatire spel beter te begrijpen.

De isolatie van de klachten creeerde een en enorme ruimte en interessant vacuuum. En hoewel de klachten klachten zijn, zijn ze heel sterke verdedigingslinies voor constructieve creaties die de globale of universele creatie in zijn geheel naar volledige waarheid willen benaderen. Alles wat bijgevolg ontstaat binnen deze cirkel en bijgevolg ook recht kan blijven staan heeft vermoedelijk diep nagedacht over zijn universele effecten en heeft werkelijk als doel creeeren voor mens en zijn biotoop, op zoek naar een vol-ledigere ervaring.

Zonder deze retrograde beweging was geen klacht, geen ruimte, geen opsomming en dus ook geen wens ontstaan. Dat de uterus-mundi zich bijgevolg openstelt voor die spermatozoides-van-ideeen [onpersoonlijk, onzijdig, niet-gestuurd, maar collectief gecreeerd, gefilterd en gestimuleerd] die met all-ways-of-life rekeningen willen houden en bijgevolg mogelijk ook de kern van deze uterus kunnen bevruchten tot werkelijk nieuw leven, is in de eerste plaats een spirituele realisatie, maar tegelijk ook een fysiek-manifesterende realisati. Het is het bewijs dat mannelijke krachten en vrouwelijke krachten heel harmoniserend en effectief samensmelten wanneer de de patriarchale en matriarchale samenlevingen en denkwijzes in balans naast elkaar plaatsen en hun natuurlijk spel laten uitspelen.

In die zin schakelt elke mannelijke structuur en poging tot ordening of sturing en het niet respecteren van de organische flow van vrouwelijk balancerende bundeling zichzelf uit. In die zin schakelt creatie net diegene uit die een van deze krachten of benaderingen of zichzelf gereflecteerd tov. aan de cirkel, superieur aan het andere vindt. In die zin schakelt ook de vrouwelijke benadering van stilstaande, ruimtescheppende mogelijke beschermende vectorloze totale afstemming balancering van de ruimte zichzelf ook uit wanneer ze invloeden van nieuwe inzichten en visies en impulsen niet zou binnenlaten. Op zichzelf een doel te geven is het bijgevolg op zoek naar ‘zin’-geving. Visie. In die zin blijf ik de Occupy-cirkels bezingen en bevechten in een zo diep-mogelijk zelf-reflecterend ideaal. Door de gecombineerde visies en beschermlagen van de controlerende bescherming van zowel maatschappij, mens en wereld in alles wat erbinnen en erbuiten gebeurt.

Nu. De geschapen Occupy-ruimte is niet het eindpunt van de plek waarin ik wil leven. Het is het beginpunt. Het is de wonderbaarlijke baarmoeder uterus-mundi die zich globaal opent en de werkelijke zelf-bewuste, zelf-reflecterende en consequente creators uitnodigt haar kern te vinden. Zij die deze kernachtige zoektocht binnen zelf en wereld [onlosmakelijk aan elkaar verbonden] worden op die tocht naar dat middelpunt gesteund door alle inzichten van de omstaanders. Balanceren op de flux van het middelpunt-tussen-tegenstellingen is de grotere uitdaging waarop ieder mens wordt uitgenodigd de versnelde stroom van energie en evolutie te volgen en verder de pionierende ruimte in te sturen. Als een kernachtige waarheid: energie ontstaat daar waar tegenstelling verbonden worden. Energie is materie. Deze energetische flux is mogelijk meer dan kleur alleen.

Stel je voor dat een bundel ontstaat waar de hele mensheid zich op focust. Die bundel van energie is een gecreeerde weg en bevat alle polarisaties [bolvormige mensheid-netwerk] die binnen en buiten zichelf bestaan. De verbonden mensheid is dus een balancerende invloeden-proevende entiteit [want ontvangt enorm veel frequenties met haar zintuigen, geur, smaak, zicht, gehoor, tast en hogere zintuigen]. Al deze zintuiglijke prikkels of frequenties zijn dus de tools (de tuigen) die ons binnen deze weg werkelijke zin (richting) geven. De mensheid zoekt bijgevolg altijd naar een evenwicht binnen lle mogelijke onbalansen in dit universum.

Jezelf gerelateerd aan die hele mensheid maakt je tot ervarend middelpunt van deze hele creatie. De bewandelde en zelf-gecreeerde weg van leven is dus zowel een persoonlijke als een universele weg. Niemand kan je in deze dimensie aansturen, tenzij je helpen tot inspiratie om verder komen. Niemand kan je uit je balans helpen, tenzij je over een stuk werkelijkheid nog te leren hebt. Maar met zelfinzicht kunnen lessen heel snel worden ingezien. Alle materie en beweging om je heen wordt bijgevolg een weerspiegeling van jezelf ten opzichte van deze wereld-spiegel. Met de constante vraag waar het werkelijke middelpunt is, hertekend in iedere nieuwe ademhaling kunnen we nooit onszelf of een ander bedriegen. Het blijft een beginnende vraag. Het blijft een genesis-beginsel. Het is de wil tot zijn. Met de openheid tot het ontdekken van je grotere werkelijkheid en je mogelijkheden-in-al-zijn-facetten. Het is een vraag die mogelijke naar universeel-eeuwige balans zoekt.

Deze weg staat dus open. Dat geloof ik zeer. En we worden er hardnekkig op uitgenodigd. Dat geloof ik nog meer. Toch lijkt het mij belangrijk in te zien dat deze weg openblijft zolang we aandacht blijven hebben voor de allerkleinsten op de straat. De daklozen, de hongerigen, de illegalen die hulp worden geweigerd. Het blijft open zolang we binnen deze werkelijkheid die balans tussen alle tegenstellingen pogen blijven vinden. Balancerend tussen deze tegenstellingen balanceert niet alleen jezelf, maar dus ook je wereld. Je hele wereld wordt de weg.

En het is geen verborgen dimensie. Want ze bevindt zich op veel plekken op het marktplein. En het is geen geheime dimensie, want het werd eeuwenlang door spirituele tradities beschreven. En het is geen manipulerende of sturende dimensie, want het neemt het middelpunt van het universele bewustzijn als waarheid, het is een weg die mogelijk veel sneller laat manifesteren dan we werkelijk denken. Het heeft het karakter van absolute positiviteit, omdat het met zowel + en – laat samen komen.

“It only matters when it does.”

Durven we het aan?
Mail voor meer informatie over dit project naar
pieterjan.hollevoet@gmail.com

– Verder komen geen nieuwe aankondigingen of oproepen.
Voel je je zinnen geprikkeld, blijf dan niet achter. –

Met liefde.
.pj’-

Advertenties

One thought on “project ‘Uterus Mundi’: de Utrechtse baarmoeder van wereld

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s