de richting van tijd in creatie

In welke richting stroomt tijd in onze wereld-creatie?

Het is waar. Elke cultuur heeft mogelijk een andere zintuigelijke focus  om deze gedeelde werkelijkheid te benaderen… Maar die inzichten komen dus nu weer samen… Door mensen zoals jij. Persoonlijk bedoeld.

Ik merk dat tijd vooral ruimte is tot verandering. De afstand tot de wens. Dus de lijn van energie vanuit je idee – je projectie  – naar de manifestatie. De realisatie. Je projecteert binnen het veld een mogelijk toekomstbeeld. Je wereldvisie. Hoe je de wereld als betere plek beschouwt. Vervolgens zijn de lijntjes vanuit het Nu naar je projectie, de te bewandelen tijdslijnen.

Als je dus beslist iets te doen. dan heb je/krijg je/maak je eerst een beeld van hoe het er mag uitzien. Vervolgens spant zich dat uit in een het universele wereld-veld – wat bestaat uit tijd en ruimte – en die weg bewandelen we, om het zo werkelijk tot werkelijkheid te maken.

De atomaire werkelijkheid bouwt zo zichzelf verder door mogelijke projecties van die werkelijkheid. Hoe meer atomen er een hogere trilling bij ervaren, dus hoe meer levende wezens en planten er gelukkiger van worden, hoe sterker de weg ernaartoe is. Hoe sterker de aantrekkingskracht naar die te-manifesteren-werkelijkheid. Natuurlijk.

Het is een realisatie dat de hele wereld de gecombineerde projectie en realisatie is en blijft van de hele mensheid. De dromer, slaaf en koningin gelijkwaardig naast elkaar. Meer nog, het is de droom die zichzelf maakt. De droom, het globale wezen, waar jij onderdeel van mag zijn, zoekt balans tussen elke tegenstelling die oorspronkelijk bestond.

Niet gek ook. We ontstonden uit een grote ontploffing. Enkele deeltjes gingen om elkaar zweven en creeerden leven in deze aarde-dimensie. En hoewel we veel groter zijn dan aarde en opgebouwd uit universeel sterrenlicht en sterrenstof in een onmetelijke ruimte, het kader van de aarde-dimensie gaf de mogelijkheid ons te creeeren. Mens als zijn eigen aardse creatie.

Nu is mens de creator. De bedenker. De dromer. De projecteerder. Hij tekent, schrijft, denkt na, geeft vorm. En projecteert die mogelijkheden binnen de werkelijkheid. Binnen deze wereld. Mensen pikken het op. Dromen. Bouwen mee. Verbinden. Kleuren bij. De hele wereld van atomen stroomt naar de meest-resonerende creatie. De hele wereld van mens en dier en plant en computersysteem, buigt zich naar de meest vibrerende droom. Geen ego. Geen leider. Geen aanstuurder. Geen vierkante structuur. Maar bol.

Bol. De meest perfecte vorm van het universum. Als de atoom. Als de planeet. Als de baan rond het licht.

En over tijd gesproken. Het maakt niet uit waar je heen wil. Je hebt alle oneindigheid. En een hele kosmos van mogelijkheden. Wanneer je wat doet, begrijp dan… dat de wereld altijd verder droomt. Als eenheid. Of je het nu wil, ziet, begrijpt, afwijst, afkeurt, ontkent, herkent, beleeft, voelt of vergat. Of niet.

Wat maakt jou het meest levend? Waar gaan je van stralen? Waar ga je van trillen?
Doe dat. 🙂 En alles kabbelt mee. Snap je hoe werkelijk snel dan alles kan gaan?

“Als een druppel in de zee, zichzelf vervoegt met het water, wordt hij de hele oceaan. kringen vormend uitdeinend duizenden malen verder voelbaar dan zijn fysieke grootte.”

Advertenties

One thought on “de richting van tijd in creatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s