Full moon Oneness Celebration

Het is een andere wereld. Dit hier. Dit nu. Dit zijn. Het is een anders ademen. Een anders kijken. Een anders voelen. Een anders zijn. Het is spontaan. En open. En de stroom van verrassingen blijft volgen. Alsof de oogst mag binnengehaald. Alsof een droom geleefd mag worden.

Er zijn hier vele wegen. En de meeste maak je zelf. Door te geven voor het leven. Zo bouw je hier aan je Zelf. Praten met de oude boom van waarheid. De boom waaronder in 1968 de eerste plannen voor deze stad werden gesmeed. Dan meditatie in de Tempel van de Moeder. En plek vol geconctreerd licht. Zon stroomt binnen van boven af, in de gouden bol en wordt gebundeld in een heus kristal. Elk geconcentreerd op dit ene punt. Alles gebundeld op deze ene plek.

En deze aandacht is helend. Duisternis krijgt licht. Vragen worden beantwoord. Visies groeien groter. Eenheid wordt sterker. De stroom kleurrijker en voller. Ik hou ervan. Van mijn afspraak met Allen. Elke dag.

En toch is alles wakker. Een aandacht sterker dan routine. De ene creatie versterkt hier de andere. Ieder gesprek onthult iets nieuws. En de meditaties aan zee bij volle maan vervullen je met een liefde die vibreert tot in je diepste zijn. We  zingen met elkaar. Muziek van over de hele planeet. Met ogen gesloten vlogen we door onmetelijke galaxieën. Jammen en zingen. Dwars doorheen alle tijd. We dansten als elfen in het volle maanlicht. En vlogen door tot eeuwigheid.

Weet je. Het is leuk te weten dat wat je doet ook echt goed doet.
Hier heb je geen balast. Geen kwaad te dragen. Van banken en leiders die vechten met onze kracht.

Hier maken we. En enkel dat. Hier maken we. Het is leuk om co-creator te zijn.

Je kan het al voelen als je nog maar in de buurt van deze plaats komt. De energie is hier sterk. En die energie is hier rijk. En weet je… In een collectief gebouwd uit het licht van meditatie, daar kan je niet tegenop. Je kan niet denken in je liegen. Niet liegen in je denken. Evolutie blokkeren blokkeert enkel jezelf.

Zo sterk is deze weg. Zo sterk is deze waarheid.

En mens-lief. Als je nog altijd gelooft dat politici wat leiden…
Je zou die nieuwe wereld eens moeten zien.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s